ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

210.80.55.866

Αν αναζητάτε αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο των αποφράξεων, απεντομώσεων και απολυμάνσεων στη περιοχή του Χολαργού, η εταιρεία μας είναι εδώ για εσάς. Οι Αποφράξεις Χολαργός με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, είναι έτοιμο να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών οχημάτων με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο. Καλέστε μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο και θα βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας για να αναλάβουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, το χαμηλό κόστος πάντα σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ 

Οι ικανοί τεχνικοί μας μπορούν να φροντίσουν κάθε δουλειά που χρειάζεστε. Είτε είναι κάτι απλό όπως ένα νέο πλυντήριο πιάτων που χρειάζεται υδραυλική εγκατάσταση, ένα πλυντήριο ρούχων που δεν δουλεύει σωστά, μια έκτακτη ανάγκη που περιλαμβάνει την έκρηξη ενός σωλήνα ή μια βρύση που στάζει, μπορούμε να είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουν.

Το προσωπικό μας είναι  άρτια εκπαιδευμένο και έχουν την εμπειρία να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία αφορά το χώρο της κουζίνας, του μπάνιου στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας βοηθήσουμε όποια και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετώπιζετε. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα το διαχειριστούμε αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑΣ

Το να σας τσιμπήσει μια σφήκα ή μια μέλισσα μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό,ακόμα και επικίνδυνο για τη ζωή σας αν είστε αλλεργικοί. Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε αυτούς τους κινδύνους παίρνοντας λογικές προφυλάξεις όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους και να διασφαλίσετε ότι η απομάκρυνση της σφηκοφωλιά ή των μελισσών γίνεται σωστά.

Οι σφήκες συχνά συγχέονται με τις μέλισσες και επίσης με άλλα έντομα που τσιμπάνε. Μπορούν να χτίσουν τις φωλιές τους σε εξωτερικούς χώρους κάτω από προστατευόμενες περιοχές ή μέσα στο σπίτι σας, αν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση. Ποτέ μην επιχειρήσετε να απομακρύνετε μια σφηκοφωλιά μόνοι σας. Το έμπειρο προσωπικό των Αποφράξεις Χολαργός  μας θα αφαιρέσει κάθε πρόβλημα γρήγορα και, το σημαντικότερο από όλα, με ασφάλεια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Τα απόβλητα περιέχουν μολυσματικές ουσίες και μπορούν να δημιουργήσουν πολλούς κινδύνους για την υγεία σας. Θα πρέπει να εξουδετερωθούν το συντομότερο δυνατόν για την πρόληψη της εξάπλωσης τους. Ολόκληρες περιοχές ή ακόμα και μικρό σύνολο ανθρώπων μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο εάν αυτές οι ουσίες παραμείνουν για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα ενεργές.

Μην προσπαθήσετε όμως να καθαρίσετε ή να απολυμάνετε μια τέτοια περιοχή μόνοι σας. Είναι πολύ καλύτερο να μας καλέσετε και το έμπειρο προσωπικό μας θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα άμεσα και αποτελεσματικά.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *