ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

210.42.21.626

Η Αποφράξεις Πέραμα είναι μια εταιρεία αποφράξεων που προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδας. Οι υψηλής ποιότητας εργασίες μας είναι οι πιο οικονομικές στον κλάδο μας. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι η έμπρακτη απόδειξη του επαγγελματισμού μας.

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο στόλο αποφρακτικών οχημάτων. Είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα για να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα απόφραξης, απολύμανσης και απεντόμωσης στον οικιακό, ή επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΠΕΡΑΜΑ – ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Πέραμα αναλαμβάνει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την απόφραξη αποχετευτικών δικτύων και σωληνώσεων, σε δημόσιες υπηρεσίες, δήμους, εργοστάσια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καταστήματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, καθώς και εργασίες στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο σε όλη την Αττική.

Η συχνότητα της συντήρησης, εξαρτάται άμεσα από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή του.

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τον χειμώνα:

  • Παγωμένοι σωλήνες
  • Σπάσιμο σωλήνα νερού
  • Φραγμένες αποχετεύσεις

Η εταιρεία Αποφράξεις Πέραμα διαθέτει συνεργεία αποφράξεων εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που επιμένει ή μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά λόγω καιρικών φαινομένων.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ– ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Πέραμα πραγματοποιεί πρόγραμμα ελέγχου και καταπολέμησης κουνουπιών στο προνυμφικό στάδιο (προ-νυμφοκτονία). Τα κουνούπια γεννούν τα αυγά τους στα στάσιμα νερά, όπου και αναπτύσσονται οι προνύμφες και γίνονται τέλεια έντομα. Η μέθοδος της απεντόμωσης στηρίζεται στην ανίχνευση αυτών των εστιών ανάπτυξης τους και στην άμεση επέμβαση.

Η υδρόβια φάση των κουνουπιών είναι η πλέον κατάλληλη για την επέμβαση, επειδή εκεί μπορεί κανείς να τα βρει συγκεντρωμένα σε μεγάλους πληθυσμούς. Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται με εγκεκριμένα σκευάσματα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για χρήση στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον, με στόχο την αντιμετώπιση του πληθυσμού των κουνουπιών και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τα σημεία στα οποία γίνονται απεντομώσεις:

  • Φρεάτια
  • Βεράντες
  • Κήποι
  • Εξωτερικές αποχετεύσεις και λοιποί χώροι όπου παρατηρούνται στάσιμα νερά

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ– ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η απολύμανση θα πρέπει να διενεργείτε ύστερα από κάθε απόφραξη και απολύμανση σε όλος τους χώρους ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

Οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών. Με την απολύμανση απομακρύνετε παθογόνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στις απολυμάνσεις και απεντομώσεις είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους, και είναι μη τοξικά. Δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταλείπετε τον χώρο σας, για να εργαστεί το συνεργείο απολυμάνσεων.

Εμπιστευτείτε μας την υγιεινή του χώρου σας και απαλλαγείτε από έντομα και τρωκτικά μια για πάντα.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *