ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

210.99.69.169

Έχοντας σαν στόχο στην εταιρεία μας Αποφράξεις Ηράκλειο την ικανοποίηση του πελάτη, φροντίζουμε την άμεση εξυπηρέτηση του από το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας όλο το 24 ώρο. Το χαμηλός κόστος ποτέ δεν μείωσε την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι η έμπρακτη απόδειξη του επαγγελματισμού μας.

Διαθέτοντας το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο στόλο αποφρακτικών οχημάτων και μηχανημάτων είμαστε πάντα δίπλα σας για να βοηθήσουμε και να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος απόφραξης στον οικιακό ή τον επαγγελαμτικο σας χώρο ανεξαρτήτως του μεγέθους του.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Το αποχετευτικό σύστημα δυστυχώς δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο σε όλο τα σημεία και τις περιοχές της Αθήνας. Υπάρχουν ακόμα αρκετά κτήρια ή ακόμα και πολυκατοικίες που χρησιμοποιούν βόθρους απορροφητικού ή στεγανού τύπου. Οι βόθροι λοιπόν είναι ειδικά κατασκευασμένοι χώροι, όπου συγκεντρώνονται τα λύματα και τα ακάθαρτα νερά μιας κατοικίας.

Όπως όλα τα αποχετευτικά συστήματα έτσι και αυτό χρειάζεται να αποφεύγονται κάποιες ενέργειες για να μην προκαλέσουν υπερχείλιση ή βούλωμα. Παρακάτω το έμπειρο προσωπικό μας σας παρουσιάζει τρόπους για να αποφύγετε τις άσχημες αυτές συνέπειες.

 • Τακτικός έλεγχος και συντήρηση
 • Προσοχή στη χρήση των καθαριστικών σας
 • Αποφυγή στη ρήξη μικρών αντικείμενων στις σωληνώσεις
 • Άμεση αλλαγή του απορροφητικού βόθρου σε στεγανό

Η υπερχείλιση ενός βόθρου εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την υγεία σας αλλά και το περιβάλλον. Τα ακάθαρτα νερά είναι εστία μόλυνσης και μικροβίων και σίγουρα δεν θα τα θέλετε μέσα στο χώρο μας. Η εταιρεία Αποφράξεις Ηράκλειο διαθέτει συνεργεία αποφράξεων εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  και αναλαμβάνουν κάθε είδος απόφραξης στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΣΚΟΡΟΥ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η πλειονότητα των σκόρων που βρίσκονται στη χώρα μας είναι αβλαβείς, ωστόσο θεωρούνται παράσιτα λόγω της ζημιάς που προκαλούν οι προνύμφες τους  σε  κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και αποθηκευμένα τρόφιμα. Σε αντίθεση με κάποια άλλα παράσιτα, οι σκόροι δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σας καθώς δεν μεταδίδουν ασθένειες.

Μέσα στο σπίτι σας μερικά είδη σκόρου, όπως ο σκόρους ρούχων ή ο σκόρος χαλιών μπορούν να βλάψουν σοβαρά φυσικές ίνες (όπως μαλλί, μετάξι ή βαμβάκι) σε χαλιά, ρούχα, υφάσματα, γούνες  ακόμη και δερμάτινα αντικείμενα. Οι προνύμφες προκαλούν ζημιά τρώγοντας την πρωτεΐνη (κερατίνη) που βρίσκεται σε φυσικά υλικά. Αυτό θέτει δυνητικά τα ευαίσθητα αντικείμενα σας σε κίνδυνο, ειδικά αν έχουν αποθηκευθεί σε ντουλάπες ή κάτω από το κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε μια τέτοια μόλυνση επικοινωνήστε μαζί μας γρήγορα, έτσι ώστε να ξεκινήσει η απομάκρυνση τους προτού εξαπλωθεί το πρόβλημα. Το εξειδικευμενο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο όλο το 24 ωρο να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η απολύμανση είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει όλο το χρόνο και όλο το 24ωρο από την εταιρεία μας Αποφράξεις Ηράκλειο. Βέβαια ιδανικά θα πρέπει να γίνεται όταν αλλάζουν οι εποχές από το κρύο στη ζέστη και το αντίθετο. Δηλαδή την άνοιξη και το φθινόπωρο όπου οι μικροοργανισμοί και τα έντομα αναπτύσσονται ραγδαία.

Τα σημεία που είναι κύρια για μια τέτοια εργασία είναι το αποχετευτικό σύστημα και ειδικά στην περίπτωση υπερχείλισης φρεατίων όπου μετά το στέγνωμα των νερών παραμένουν παθογόνοι οργανισμοί με κίνδυνο ανάπτυξης ασθενειών. Ειδικά άλλοι χώροι είναι τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και όπου κυκλοφορούν μικρά παιδιά, αλλά και σε χώρους που σχετίζονται με τη υγεία  και την εστίαση, όπως τα νοσοκομεία και τα εστιατόρια.

Όλα τα βιοκτόνα που χρησιμοποιεί το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους και διαλύονται μερικώς ή ολικώς στο νερό.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *