ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

210.80.55.866

H εταιρεία μας εδώ και τρεις δεκαετίες αναλαμβάνει αποφράξεις, απολυμάνσεις και απεντομώσεις εξυπηρετώντας ολόκληρη την Αττική. Προσηλωμένοι στις βασικές μας αξίες συνεχίζουμε το έργο μας με υψηλής ποιότητας εργασίες και πολύ οικονομικές τιμές. Το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε καθώς και το στόλο με αποφρακτικά μηχανήματα είναι μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας μας.

Καθημερινά δεχόμαστε κλήσεις από δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες με τους οποίους χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια. Ο κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστή περίπτωση και επιθυμούμε να φεύγουμε από το χώρο σας και να παραμένετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Με τιμές που ξεκινούν από 20€ αποδεικνύουν πως είμαστε μια από τις πιο οικονομικές εταιρείες στο χώρο. Είμαστε οι ειδικοί στις αποφράξεις Πεύκη!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ 24 ΩΡΕΣ

Προβλήματα που σχετίζονται με φραγμένες σωληνώσεις μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή και η επισκευή τους χρήζει άμεσης αντιμετώπισης ανάλογα πάντα με την έκτασή τους. Είναι γεγονός πως το συνεργείο μας κάνει την έκτακτη ανάγκη σας προτεραιότητα για εμάς, προγραμματίζοντας την επισκευή όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα.

Οι τεχνικοί μας ολοκληρώνουν την εργασία τους πάντα με σεβασμό και προσοχή στην περιουσία σας. Βρίσκονται επί 24ωρου βάσεως δίπλα σας, 365 ημέρες το χρόνο με άψογη εξυπηρέτηση και after sales service. 

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο να εμφανιστεί κάποιος ανεπιθύμητος επισκέπτης στο χώρο μας ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες απεντόμωσης σε ολόκληρη την Αττική με αποτελεσματική αντιμετώπιση διαφόρων εντόμων που μπορούν να δημιουργήσουν αποικία.

Η ομάδα μας πριν προχωρήσει στην απώθηση των εντόμων διασφαλίζει τη δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι λοιπόν να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα με το σύγχρονο εξοπλισμό μας και τα υψηλής ποιότητας σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα, άοσμα και εγκεκριμένα από το αρμόδιο υπουργείο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

Κατά την διαδικασία της απολύμανσης στην Πεύκη επιτυγχάνουμε την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες ή φυσικές μεθόδους σε διάφορους χώρους. Η απολύμανση ενδείκνυται για διαμερίσματα, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιους οργανισμούς. Οι ψεκασμοί που πραγματοποιούμε είναι απολύτως ασφαλείς αφού τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο με εξειδικευμένο συνεργείο ικανό να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε περίπτωση απώθησης εντόμων και μικροοργανισμών.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *