ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

210.42.21.626

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποχέτευση σας, τα έντομα και τα ερπετά ή χρειάζεστε απολύμανση στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο? Η επιλογή για την άμεση εξυπηρέτηση σας όλο το 24ωρο είναι οι Αποφράξεις Κορυδαλλός. Η εταιρεία μας, διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών οχημάτων με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και το πιο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη που θα σας παρουσιαστεί ώστε να την αντιμετωπίσουμε με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε. Στόχος μας είναι το χαμηλό κόστος σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και την ικανοποίηση σας. Το ειδικευμένο προσωπικό μας  με την πολυετή εμπειρία του μπορεί να αντιμετωπίσει κατάλληλα, άμεσα και αποτελεσματικά όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Η εταιρεία Αποφράξεις Κορυδαλλός αναλαμβάνει την επιχείρηση σας σε όποιο τομέα και αν ανήκει. Ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, αν είναι κτίριο γραφείων, βιοτεχνία, εμπορικό κατάστημα, εστιατόριο, καφετέρια κ.λπ., το αποχετευτικό δίκτυό της μπορεί να  διαχειρίζεται μεγάλο όγκο λυμάτων κάθε μέρα, από δεκάδες χρήστες, είτε εργαζόμενους, είτε επισκέπτες.

Ο συχνός και τακτικός έλεγχος και συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου αποτρέπει σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση σημείων απόφραξης και συμβάλει στην σωστή και μακροχρόνια χρήση του. Σε αντίθετη περίπτωση τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν είναι ανάλογα με την έκτασή τους. Κάποια μπορεί να δημιουργησουν προβλήματα στην λειτουργία της επιχείρισης, καθώς και μόνιμες βλάβες με δαπανηρές συνέπειες.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 

Το συνεργείο μας έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της απεντόμωσης προσφέρει αποτελεσματική απομάκρυνση των εντόμων, ερπετών και τρωκτικών από τον οικιακό και το επαγγελματικό σας χώρο. Απαλλαγείτε μια και καλή από μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες, κοριούς, μυρμήγκια κ.α. και ζήστε σε ένα ασφαλές και υγιές χώρο. Είναι γνωστό ότι η απομάκρυνση τους είναι απαραίτητη για την αποφυγή μεταδοτικών μολυσματικών ασθενειών και αλλεργιών.

Επιλέξτε το ειδικευμένο προσωπικό μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος σας. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με τη χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού και των φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια χημικών προϊόντων προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 

Ο καθαρισμός και η απολύμανση σε πολυσύχναστους χώρους όπως γραφεία, εργοστάσια, γυμναστήρια και γενικότερα, οπουδήποτε υπάρχει υποψία ανάπτυξης μικροβίων που απειλούν την υγεία μας είναι ακόμα ένας τομέας ειδίκευσης την εταιρείας Αποφράξεις Κορυδαλλός. Στις τουαλέτες λόγω του ότι είναι κοινόχρηστες, βρίσκονται συνήθως τα περισσότερα μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στους ανθρώπους.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος των μικροβίων στη φύση είναι η υγρασία και οι διαδικασίες απολύμανσης επιχειρούνται με σκοπό να ξαναχρησιμοποιηθούν ο χώρος ή ο εξοπλισμός. Πρέπει όμως να προσέχουμε τη χρήση απολυμαντικών προϊόντων γιατί αρκετά από αυτά αν διαλυθούν με ζεστό νερό δημιουργούν ανεπιθύμητες και επικίνδυνες χημικές αντιδράσεις. Είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, οικονομικά μα πάνω από όλα αποτελεσματικά.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *