ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

210.88.38.479

Το συνεργείο των Αποφράξεων Καισαριανή είναι από τα πλέον έμπειρα στον τομέα των αποφράξεων σωληνώσεων και αποχετεύσεων σε όλη την Αθήνα. Όπου κι αν βρίσκεστε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και όλο το 24 ωρο. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση σας και το χαμηλό κόστος πάντα σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Το συνεργείο μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και ειδικά οχήματα με στόχο να ανταποκριθούμε ακόμη και στη πιο δύσκολη περίπτωση απόφραξης. Με ένα τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας να σας εξυπηρετήσουμε και να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 

Τα φρεάτια είναι τα σημεία όπου καταλήγουν τα ακάθαρτα όμβρια ύδατα από το σπίτι σας, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις. Βρίσκονται στα πλάγια των οδών κυκλοφορίας και καλύπτονται με ειδικές σχάρες για να την αποφυγή εισχώρησης σκουπιδιών. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό. Το βούλωμα σε ένα φρεάτιο συνήθως οφείλετε σε σκουπίδια, κλαδιά, φύλλα και αρκετές φορές σε καιρικά φαινόμενα λόγω κακής κατασκευής.

Τα αποτελέσματα όμως ενός βουλωμένου φρεατίου είναι η έντονη δυσοσμία και η υπερχείλιση ακάθαρτων υδάτων. Αν ο χώρος σας έχει πλημμυρίσει από την απότομη εισροή καθαρών ή ακάθαρτων νερών, τότε το συνεργείο μας θα αναλάβει την άντληση υδάτων από αυτόν καθώς και την επιδιόρθωση κάθε προβλήματος. Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεων σε κάθε χώρο, για πάνω από τρεις δεκαετίες διατηρώντας πάντα καλή αναλογία ποιότητας και τιμής.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 

Η εύρεση κατσαρίδων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή. Οι κατσαρίδες είναι γνωστοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα, η δυσεντερία και η γαστρεντερίτιδα, η έκθεση σε αυτό το παράσιτο ενέχει επίσης σημαντικούς κινδύνους για την υγεία. Οι αυξήσεις στο έκζεμα και το άσθμα έχουν ακόμη συνδεθεί με τα περιττώματα κατσαρίδων.

Οι κατσαρίδες είναι πολύ σκληρά έντομα και η ικανότητά τους να αναπαράγονται γρήγορα κάνει την επαγγελματική αντιμετώπιση απαραίτητη για τον έλεγχο οποιασδήποτε μόλυνσης. Το συνεργείο μας έρχεται άμεσα για να αντιμετωπίσει αυτούς τους απρόσκλητους επισκέπτες πριν εξαπλωθούν. Η εταιρεία Αποφράξεις Καισαριανή είναι σε θέση να παρέχει εξατομικευμένες, στοχευμένες απεντομώσεις και να σας εγγυηθούν τον πλήρη έλεγχο του προβλήματος των κατσαρίδων και να βοηθήσουν στην πρόληψη της επανεμφάνισης.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Η απολύμανση πρέπει να εφαρμόζετε μετά από τις απεντομώσεις. Οι τεχνικοί μας μπορούν να σας απαλλάξουν άμεσα από κάθε είδους πρόβλημα που αφορά στην απολύμανση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου Να σας προσφέρουν και πάλι ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς παθογόνους οργανισμούς και εστίες μόλυνσης μεταδοτικών μικροβίων και ασθενειών.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο η Αποφράξεις Καισαριανή θα σας λύσει οριστικά και μόνιμα το πρόβλημα σας. Αφήστε λοιπόν τα προϊόντα απολύμανσης που κυκλοφορούν στο εμπόριο υπόσχονται την αντιμετώπιση των προβλημάτων και απευθυνθείτε σε εμάς.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *