ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

210.26.96.745

Καλέστε τις αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια για υπεύθυνες και επαγγελματικές αποφράξεις στον χώρο σας. Η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με το έμπειρο συνεργείο μας αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που δημιουργείτε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Βελτιώνουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας για να ικανοποιούμε κάθε πελάτη μας. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες και όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς σε όλη την Αττική. Στις αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια διατηρούμε οικονομικές και προσιτές τιμές για όλους, προσφέροντας επαγγελματικό επίπεδο εργασιών.

 Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ

Όταν σε μία διαρροή ή υπερχείλιση δεν είναι εύκολο να βρεθεί το σημείο όπου έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα οι ειδικοί στις αποφράξεις χρησιμοποιούν μια ειδική κάμερα. Συχνά παρατηρείται υγρασία ή μούχλα σε τοίχους, δάπεδα, υπόγεια και οροφές. Αυτό είναι σημάδι ότι υπάρχει διαρροή σε κάποιον από τους εσωτερικούς σωλήνες ύδρευσης ή αποχέτευσης, που πρέπει να διορθωθεί.

Η διαδικασία είναι να σκαφτεί όλη η επιφάνεια, για να βρεθεί ακριβώς το προβληματικό σημείο και αυτό οδηγεί σε σπατάλη χρόνου, περισσότερα έξοδα και φυσικά την ακαταστασία που προκαλούν αυτές οι εργασίες.

Με τη χρήση της ειδικής κάμερα υπερύθρων (θερμοκάμερα) μπορούμε να διαπιστώσουμε πού ακριβώς βρίσκεται το σημείο του σωλήνα ύδρευσης ή αποχέτευσης που έχει διαρροή. Έτσι σκάβουμε μόνο τοπικά για να διορθώσουμε τη βλάβη. Για τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις, οι ειδικοί στις αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία, δίνουν άμεσα και γρήγορα λύση, αποφεύγοντας περιττά προβλήματα και σπατάλη χρόνου.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

Με την απεντόμωση μπορείτε να απαλλαγείτε από διάφορα είδη ιπτάμενων εισβολέων που εμφανίζονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, οι μύγες, τα κουνούπια, οι ψύλλοι και οι σκνίπες είναι εξίσου ενοχλητικά όσο και επικίνδυνα για την υγεία.

Οι ειδικοί στις απεντομώσεις Νέα Φιλαδέλφεια, μπορούν να σας απαλλάξουν από τέτοιου είδους ανεπιθύμητους επισκέπτες, απομακρύνοντας τα από τον χώρο σας. Η εταιρεία μας διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία να αναλάβει με επιτυχία τις απεντομώσεις στο χώρο σας. Χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η απολύμανση είναι το απαραίτητο βήμα μετά από μία απόφραξη ή απεντόμωση. Υπάρχουν παθογόνοι μικροοργανισμοί που εξαπλώνονται σε έναν χώρο όταν αμελούμε την καθαριότητα και την απολύμανση του. Η απολύμανση εγγυάται την απαλλαγή των μικροβίων που απειλούν την υγιεινή του χώρου, αλλά και των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται σε αυτόν.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, ανεξαρτήτου έκτασης, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε περίπτωση απεντόμωσης.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *