ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

210.99.69.169

Η εταιρεία μας είναι μία από τις πλέον αξιόπιστες στις αποφράξεις Δάφνη με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Το συνεργείο μας διαθέτει σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και ειδικά βυτιοφόρα με στόχο να ανταποκριθούμε ακόμη και στη πιο δύσκολη περίπτωση απόφραξης.

Καθημερινά, ερχόμαστε σε επαφή με δεκάδες πελάτες που προσπαθούμε πάντοτε να μένουν ικανοποιημένοι. Η επιτυχία μας οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη σαν ξεχωριστή περίπτωση ενώ οι τιμές μας κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα χωρίς ωστόσο να αλλοιώνεται η ποιότητα των εργασιών μας.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς σε ολόκληρη την Αττική με 24ωρη εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΦΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Η κουζίνα είναι ένας χώρος μέσα στο σπίτι όπου μια νοικοκυρά περνάει αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πολλές φορές από το πλύσιμο των πιάτων, λίπη και μικροτροφές καταλήγουν στο εσωτερικό των σωληνώσεων του νεροχύτη με αποτέλεσμα να προσκολλώνται στα τοιχώματα και να εμποδίζουν τη διέλευση του νερού.

Σε μια τέτοιο περίπτωση τα νερά παραμένουν στο νεροχύτη χωρίς να έχουν την δυνατότητα να εισχωρήσουν με αποτέλεσμα να λιμνάζουν. Μια τέτοια εικόνα είναι σίγουρα αποκρουστική και μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση σε μια νοικοκυρά. Γι αυτό λοιπόν είναι απαραίτητη η συμβολή των ειδικών για αποφράξεις Δάφνη. Με τα κατάλληλα εργαλεία το συνεργείο μας έρχεται άμεσα στο χώρο σας για να δώσει ένα τέλος στον βουλωμένο νεροχύτη που σας ταλαιπωρεί.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Με τη διαδικασία της απεντόμωσης μπορούμε να απαλλαγούμε από ενοχλητικά έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, ακρίδες, ψύλλους, κοριούς  κ.α. τα οποία είναι πολλές φορές φορείς μικροβίων επιβλαβών για την υγεία μας. Σε μεγάλες πόλεις είναι απαραίτητο να γίνεται τακτική απεντόμωση σε κλειστούς χώρους προκειμένου να μην δημιουργηθούν αποικίες διάφορων εντόμων και ο χώρος να παραμείνει καθαρός.

Η εταιρεία μας με την κατάλληλη τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει αναλαμβάνει με επιτυχία τις απεντομώσεις στο χώρο σας. Για την εφαρμογή της απεντόμωσης χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα, οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα µένα  από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίµων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Η απολύμανση σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες και μεγάλα σπίτια είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της σωστής υγιεινής. Πολλές μολυσματικές ασθένειες, ιδιαίτερα επιβλαβείς για την υγεία μας εξαπλώνονται όταν αμελήσουμε την καθαριότητα και την απολύμανση του χώρου. Ειδικά, ύστερα από μία απεντόμωση ή μυοκτονία,  η απολύμανση πρέπει να πραγματοποιηθεί απαραιτήτως ώστε το αποτέλεσμα να είναι ολοκληρωμένο.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, ανεξαρτήτου έκτασης, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε περίπτωση απεντόμωσης.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *