ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

210.80.55.866

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα απόφραξης, απεντόμωσης ή απολύμανσης; Καλέστε σήμερα τις αποφράξεις Παπάγου να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί και δυσκολεύει την καθημερινότητά σας. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με το έμπειρο συνεργείο μας αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που δημιουργείτε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Βελτιώνουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας για να ικανοποιούμε κάθε πελάτη μας. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες και όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς σε όλη την Αττική. Στις αποφράξεις Παπάγου διατηρούμε οικονομικές και προσιτές τιμές για όλους, προσφέροντας επαγγελματικό επίπεδο εργασιών.

 Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η έλλειψη τακτικού καθαρισμού προκαλεί αρκετές φορές βλάβη στη αποχέτευση και αναπάντεχες πλημμύρες. Ακόμα και σε αυτές τι καταστάσεις είμαστε δίπλα σας. Αλλά σας δίνουμε την δυνατότητα να προλάβετε όλη αυτή την αναστάτωση προγραμματίζοντας μηνιαίες συντηρήσεις αποχέτευσης με πιεστικό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Το δίκτυο σωληνώσεων αποχέτευσης πρέπει να συντηρείται προληπτικά με πιεστικό μηχάνημα σε τακτά διαστήματα ανάλογα με τη χρήση του οριζοντίου και καθέτου δικτύου αποχέτευσης απορροής ομβρίων και σιφωνίων. Οι ειδικοί στις αποφράξεις Παπάγου, έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία δίνουν άμεσα και γρήγορα λύση, αποφεύγοντας περιττά προβλήματα και σπατάλη χρόνου.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Με την απεντόμωση μπορείτε να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά μυρμήγκια που δυσκολεύουν κάθε νοικοκυρά όταν εμφανίζονται στην κουζίνα. Όσο ενοχλητικά είναι τόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν καθώς δεν είναι εύκολη η απομάκρυνση τους.

Οι ειδικοί στις απεντομώσεις Παπάγου, μπορούν να σας απαλλάξουν από τέτοιου είδους ανεπιθύμητους επισκέπτες, απομακρύνοντας τα από τον χώρο σας μια για πάντα. Η εταιρεία μας διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία να αναλάβει με επιτυχία τις απεντομώσεις στο χώρο σας. Χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Η απολύμανση είναι το απαραίτητο βήμα μετά από μία απόφραξη ή απεντόμωση. Υπάρχουν βλαβεροί μικροοργανισμοί που εξαπλώνονται σε έναν χώρο όταν αμελούμε την καθαριότητα και την απολύμανση του. Η απολύμανση εγγυάται την απαλλαγή των μικροβίων που απειλούν την υγιεινή του χώρου, αλλά και των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται σε αυτόν.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, ανεξαρτήτου έκτασης, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε περίπτωση απεντόμωσης.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *