ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

210.88.38.479

Για υπεύθυνες και επαγγελματικές αποφράξεις στον χώρο σας καλέστε τις αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Χάρη στην τεχνογνωσία και τα εξειδικευμένα μηχανήματα που διαθέτουμε αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό και συνέπεια κάθε πρόβλημα απόφραξης που εμφανίζεται στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες και όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς σε όλη την Αττική. Οι τιμές μας είναι λογικές και προσιτές για όλους. Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα! Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα απόφραξης με επιτυχία, καθώς ο στόχος μας είναι η δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Η υδρορροή της βεράντας ή του μπαλκονιού μπορεί να φράξει οποιαδήποτε στιγμή, αλλά το φθινόπωρο είναι πιο έντονο το φαινόμενο. Το βούλωμα υδρορροής βεράντας συνήθως προκαλείται από τα φύλλα των φυτών που πέφτουν φυσιολογικά ή από τον αέρα. Αυτά συσσωρεύονται και φράζουν το στόμιο της υδρορροής. Με τα νερά που ρίχνουμε κατά το πότισμα των φυτών, ή με τα βρόχινα νερά όλα τα στερεά οδηγούνται σταδιακά στο στόμιο της υδρορροής, εμποδίζοντας την ροή των υδάτων μέχρι που στο τέλος ο σωλήνας βουλώνει εντελώς και χρειάζεται επειγόντως απόφραξη.

Όταν ο καθαρισμός δεν μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ειδικοί στις αποφράξεις Παλαιό Φάληρο έρχονται με τα κατάλληλα εργαλεία και δίνουν άμεσα και γρήγορα λύση στην απόφραξη υδροροών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τα λιμνάζουσα νερά που δημιουργούνται από το πότισμα των φυτών ή τις βροχές προσελκύουν διάφορα ενοχλητικά έντομα. Με την απεντόμωση μπορείτε να απαλλαγείτε από κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια και σκνίπες που είναι και επιβλαβή για την υγεία.

Οι ειδικοί στις απεντομώσεις Παλαιό Φάληρο, μπορούν να σας απαλλάξουν από τέτοιου είδους ανεπιθύμητους επισκέπτες κάνοντας απεντόμωση στον χώρο σας. Η εταιρεία μας διαθέτει τη γνώση, την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό να σας απαλλάξει εγγυημένα από τα ενοχλητικά αυτά έντομα. Χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η κατοικία ή ο χώρος εργασίας σας θα πρέπει να σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια. Η υγιεινή του είναι το βασικό μέλημα για να θεωρείται ασφαλή, φιλόξενο και σίγουρα χωρίς έντομα και παράσιτα που θα μεταφέρουν μολυσματικές ασθένειες. Η απολύμανση εγγυάται την απαλλαγή των μικροβίων που απειλούν την υγιεινή του χώρου και την ασφάλειά σας.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, ανεξαρτήτου έκτασης, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε περίπτωση απεντόμωσης.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *