ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

210.99.69.169

Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται στις πιο αξιόπιστες στις αποφράξεις Μεταμόρφωση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα απόφραξης, απολύμανσης και απεντόμωσης που αντιμετωπίζετε.

Στόχος μας η ικανοποίηση των πελατών μας σε καθημερινή βάση. Το κάθε προβλήματα απόφραξης αντιμετωπίζεται διαφορετικά, όπως ξεχωριστά αντιμετωπίζουμε και τον κάθε πελάτη μας. Στις αποφράξεις Μεταμόρφωση προσφέρουμε χαμηλές τιμές, διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα κατοικίες, όλων των ειδών επιχειρήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς σε όλη την Αττική. Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Βούλωσε η λεκάνη; Είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νοικοκυριά. Η απόφραξη της λεκάνης τουαλέτας δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως, υπάρχουν τρόποι να ελέγξετε αν είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί με κάποιο χημικό απόφραξης ή αν πρέπει να καλέσετε τις αποφράξεις Μεταμόρφωση.

Το πρόβλημα πιθανώς να μην είναι επιφανειακό και να βρίσκεται στις σωληνώσεις. Αν το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί σταδιακά και το βλέπετε να χειροτερεύει, τότε, σε τέτοιες περιπτώσεις αναλαμβάνουν οι ειδικοί για αποφράξεις Μεταμόρφωση. Έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας για να δώσουμε λύση στην απόφραξη λεκάνης που σας ταλαιπωρεί.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

Με την απεντόμωση μπορείτε να απαλλαγείτε από τα έντομα που εμφανίζονται κατά περιόδους. Οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, οι μύγες, τα κουνούπια, οι ψύλλοι και οι κοριοί μεταφέρουν ασθένειες επιβλαβείς για την υγεία μας. Στις πολυκατοικίες και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να γίνεται απεντόμωση προς αποφυγή εστιών μόλυνσης.

Η εταιρεία μας διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία να αναλάβει με επιτυχία τις απεντομώσεις στο χώρο σας. Τα εντομοκτόνα που εφαρμόζονται είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα από το Υπουργείο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η απολύμανση κατοικιών είναι απαραίτητη για την υγεία μας. Πολλές ασθένειες, εξαπλώνονται και παραμένουν σε έναν χώρο όταν αμελούμε την καθαριότητα και την απολύμανση του. Κάνοντας απεντόμωση ή μυοκτονία, θα πρέπει  απαραιτήτως να γίνει και απολύμανση ώστε να θεωρείται ολοκληρωμένη η διαδικασία.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, ανεξαρτήτου έκτασης, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε περίπτωση απεντόμωσης.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

210.80.55.866

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *