ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

210.99.69.169

Είμαστε δίπλα σε σε κάθε ανάγκη που θα σας παρουσιαστεί ώστε να την αντιμετωπίσουμε με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε. Η εταιρεία μας Αποφράξεις Ελληνικό αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξης είτε στο σπίτι σας είτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών οχημάτων με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η άμεση εξυπηρέτηση του πάντα σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος και την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ένα μπλοκαρισμένο λουτρό ή  μια διαρροή στο ντους είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που θα συναντήσετε στην καθημερινή χρήση του μπάνιου σας. Όποια μορφή και αν έχει χρειάζεται φτιάξιμο.

Ακόμη και αν το νερό αποστραγγίζετε αργά, με την πάροδο του χρόνου αυτό θα προκαλέσει μια συσσώρευση σκουπιδιών από σαπούνι και βρωμιά που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη. Τα συνήθη αίτια για την δημιουργία αυτού του προβλήματος είναι τα μαλλιά, οι τρίχες, τα υπολείμματα σαπουνιού και μικρά αντικείμενα.

Για την άμεση αντιμετώπιση λοιπόν της απόφραξης στο μπάνιο σας οι Αποφράξεις Ελληνικό είναι κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο. Με ένα τηλεφώνημα σας το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα βρίσκεται δίπλα σας να βοηθήσει αποτελεσματικά αλλά και σας συμβουλέψει.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΜΥΡΜΗΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τα μυρμήγκια είναι ένα κοινωνικό έντομο που ζει σε αποικίες. Μπορούν να μπουν στο σπίτι σας αναζητώντας φαγητό ή καταφύγιο και μπαίνουν μέσα από τα μικρότερα ανοίγματα, ψάχνοντας νερό ή τροφή. Μόλις βρουν μια πηγή τροφής, αφήνουν ένα ίχνος φερομένης για να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μυρμήγκια.

Η κατανόηση των μοτίβων συμπεριφοράς τους θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τον καλύτερο έλεγχο για την απομάκρυνση τους. Μπορεί να βρείτε αποικίες στο εξωτερικό αλλά και στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση εντόμων στο χώρο σας είναι το λιγότερη ενοχλητική. Η εταιρεία μας με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει μπορεί να αναλάβει την απεντόμωση του χώρου σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η απολύμανση είναι μια διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει μικροοργανισμούς δηλητηριωδών ή ραδιενεργών χημικών από άτομα, χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απολύμανση του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου απομακρύνοντας τα βλαβερά για την υγεία σας στοιχεία. Έχοντας την εμπειρία χρόνων και την τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας όποια και αν είναι η έκταση του προβλήματος σας, άμεσα, οικονομικά μα πάνω από όλα αποτελεσματικά.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *