ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

210.80.55.866

Έχοντας ως επίκεντρο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη και την αντιμετώπιση των καθημερινών του προβλημάτων, η εταιρεία Αποφράξεις Καματερού βρίσκεται δίπλα του 24 ώρες το 24ωρο όπου κι αν βρίσκετε. Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τον μεγαλύτερο αποφρακτικό στόλο οχημάτων είμαστε πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις αποφράξεις, απολυμάνσεις και απεντομώσεις μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Η εταιρεία μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στο χώρο των αποφράξεων και καθαρισμό αποχετεύσεων.

Συγκεκριμένα :

 • Διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε ολοκληρωτικά την ενδεχόμενη βλάβη
 • Υδροβολή που αποτελεί μία από τις ταχύτερες και αποτελεσματικές λύσεις για την απόφραξη και τον καθαρισμό κάθε αποχέτευσης

Φυσικά αυτές οι σύγχρονες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά για την πιο ασφαλή απόφραξη και καθαρισμό του αποχετευτικού σας συστήματος. Μπορούν δηλαδή να παρακολουθούμε την απόφραξη με υδροβολή μέσω κάμερας και έτσι να εξασφαλιστεί ότι η απόφραξη δεν θα προκαλέσει καμία ζημιά στις αποχετεύσεις σας και ότι θα συνεχίσουν να είναι σταθερές και γερές. Έτσι είστε σίγουροι πως η μέθοδος απόφραξης και καθαρισμού με υδροβολή είναι αποτελεσματική και αφήνει τις αποχετεύσεις σας απολύτως καθαρές.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Η εύρεση ποντικιών στο σπίτι ή την επιχείρησή σας μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή. Τα ποντίκια στην αναζήτησή τους για τροφή και στέγη, μπορούν να διαδώσουν ασθένειες, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία σας. Τα ποντίκια μπορούν επίσης να πολλαπλασιάζονται γρήγορα και αυτό σημαίνει την αύξηση του προβλήματος σε γρήγορους ρυθμούς.

Ο έλεγχος της μόλυνσης των ποντικιών είναι σημαντικός να γίνει άμεσα καθώς μπορούν να βλάψουν την κατοικία ή την επιχείρηση σας. Μπορούν να βλάψουν τη μόνωση, τους σωλήνες, τις πόρτες, τις  γυψοσανίδες και να  καταστρέψουν όλα τα μαλακά αντικείμενα που χρησιμοποιούν συνήθως για να φωλιάζουν.
Προκαλούν ζημιές καθώς ροκανίζουν ξύλα και ηλεκτρικές καλωδιώσεις και αυτό με τη σειρά του να οδηγήσει σε πυρκαγιές.

Απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα  στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο δια παντός καλώντας 24 ώρες το 24ωρο το ειδικευμένο συνεργείο των Αποφράξεων Καματερό. Θα αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, απομακρύνοντας τους ανεπιθύμητους επισκέπτες σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Η απολύμανση είναι συνδεδεμένη με την απεντόμωση, και όχι άδικα! Δεν είναι δυνατόν να κάνετε στο οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο απεντόμωση χωρίς να μην ακολουθήσετε την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την απολύμανση. Σκοπός άλλωστε της απολύμανσης είναι να καταστραφούν όλες οι βλαβερές ουσίες και μικροοργανισμοί όπως τα βακτήρια και οι μύκητες.

Το ειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εγγυηθεί την αποτελεσματική απολύμανση του χώρου σας με τη χρήση των κατάλληλων φαρμάκων και σκευασμάτων. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για την καταπολέμηση μικροβίων, ιών, βακτηρίων, μυκήτων και άλλων μικροοργανισμών που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα όπως αλλεργίες ή λοιμώξεις.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *