ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

210.80.55.866

Αν ψάχνετε αξιόπιστη εταιρεία να αναλάβει την απόφραξη και απολύμανση του χώρου σας, καλέστε τις αποφράξεις Νέα Ιωνία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα απόφραξης, απολύμανσης και απεντόμωσης που μπορεί να εμφανιστεί.

Το κάθε προβλήματα απόφραξης χρήζει διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης. Στις αποφράξεις Νέα Ιωνία θέλουμε ο κάθε πελάτης μας να μένει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας και προσφέρουμε οικονομικές τιμές, στο ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας.

Εξυπηρετούμε οικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς σε όλη την Αττική. Είμαστε κοντά σε κάθε ξαφνική ανάγκη 24 ώρες το 24ωρο, με ένα μόνο τηλεφώνημα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Για να γίνει απόφραξη της μπανιέρας θα πρέπει να ελέγξετε και να καθαρίσετε με ένα ειδικό βουρτσάκι τις τρίχες και τα υπολείμματα σαμπουάν που πιθανόν φράζουν το σιφόνι της μπανιέρας. Αν είναι κάτι επιφανειακό που μπορεί να διορθωθεί με κάποιο χημικό απόφραξης, δοκιμάστε το. Αν, όμως, το πρόβλημα επιμένει θα πρέπει να καλέσετε τις αποφράξεις Νέα Ιωνία για απόφραξη μπανιέρας, για να μην δημιουργηθεί χειρότερο πρόβλημα.

Πιθανώς το πρόβλημα να ξεκινάει από τις σωληνώσεις και να έχει δημιουργηθεί καιρό τώρα. Αν βλέπετε να χειροτερεύει, τότε, σε τέτοιες περιπτώσεις αναλαμβάνουν οι ειδικοί για αποφράξεις Νέα Ιωνία. Έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας για να δώσουμε λύση στην απόφραξη λεκάνης που σας ταλαιπωρεί.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Με την απεντόμωση μπορείτε να απαλλαγείτε από τα κουνούπια που εμφανίζονται τους θερινούς μήνες. Οι μύγες, τα κουνούπια και οι σκνίπες μεταφέρουν αρρώστιες και βρομιές επικίνδυνες για την υγεία μας. Στις κατοικίες και τις επιχειρήσεις είναι απαραίτητο να γίνεται απεντόμωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αποφύγετε να ρίχνετε νερά που δημιουργούν λιμνάζουσα σημεία και προσπαθήστε να ποτίζετε τα λουλούδια σας πρωινές ώρες.

Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία να αναλάβει με επιτυχία τις απεντομώσεις στο σπίτι, την επιχείρηση ή το εξοχικό σας. Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και  εγκεκριμένα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η απολύμανση κατοικιών είναι απαραίτητη για την υγεία μας. Πολλές ασθένειες, εξαπλώνονται και παραμένουν σε έναν χώρο όταν αμελούμε την καθαριότητα και την απολύμανση του. Για να ολοκληρώσετε την απεντόμωση ή μυοκτονία, ζητήστε και απολύμανση του χώρου για πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

Το συνεργείο μας απολυμάνσεις Νέα Ιωνία αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, ανεξαρτήτου έκτασης, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε περίπτωση απεντόμωσης.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *